Schoonmaak

-Grote schoonmaak

Vertrouw op onze schoonmaakdienst

Vertoeven in een nette woning? Een goede indruk maken bij uw klanten? Een prettige werkomgeving creëren voor uw personeel, zodat ze graag én efficiënt werken? Eenvoudig: zorg ervoor dat uw woning, kantoor of winkel er pico bello bijligt door voldoende aandacht te besteden aan de schoonmaak van uw gebouwen. En laat dat nu net de specialiteit van onze schoonmaakdiensten zijn …

Specialist in de grote en regelmatige schoonmaak in gebouwen

Voor de regelmatige schoonmaak van gebouwen bezorgen we u een vaste schoonmaker. Zodat die uw woning, kantoor of winkel vanbinnen én vanbuiten kent. Van het kleinste opberghok tot de grootste vergaderzaal: hij of zij neemt elke vierkante millimeter onder handen.

Privéwoning

Schoonmaakdienst voor grote schoonmaak bij particulieren
De grote schoonmaak: eenmaal of meermaals per jaar dringt hij zich op. In het voorjaar maken de eerste zonnestralen het kleinste stofpluisje zichtbaar. Tijd om grondig schoon te maken! Geen zin om zelf aan de slag te gaan? Hoeft ook niet! Schakel gewoon de schoonmaakdienst van MP Clean/PopEvent in. Onze professionele schoonmakers laten geen vierkante millimeter onaangeroerd.
+

Gebouwen voor oplevering

Kantoren, winkels, enz

Uw specialist in de schoonmaak van kantoren
Uw medewerkers nóg meer motiveren? En zo uw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Zorg dan voor een aangename én nette werkomgeving. Waarin uw medewerkers zich goed voelen, en op en top functioneren. Vertrouw daarom de schoonmaak van uw kantoren toe aan MP-Clean-PopEvent. Hierbij kunnen we ook al jouw kantoor hardware (PC’s, laptops, printers, netwerk-apparatuur, server-racks ed.) reinigen, inclusief het desinfecteren van toetsenborden waar nodig.
+

Scholen

+

Graffiti verwijderen

Doeltreffend graffiti verwijderen
Leefden grafittispuiters zich uit op uw gevel? En zit u nu met besmeurde gebouwen – die een slordige indruk geven? Hoog tijd om de graffiti te verwijderen! Helaas gaat dat niet vanzelf. Het lukt alleen met goede producten en de juiste techniek. Daarom laat u graffiti verwijderen beter over aan professionals – zoals de medewerkers van MP-Clean-PopEvent. Zij zorgen ervoor dat er van het vandalisme niets meer te bespeuren valt.
+

Paardenvrachtwagens

Volledige reiniging paardenvrachtwagens, trailers voor paarden
+

Spanplafonds

Reiniging spanplafonds
Helixe is een installatiebedrijf in spanplafonds en -wanden die reeds 25 jaar actief is op de Belgische markt. Zij werken met zeer gereputeerde Europese fabrikanten en bieden een garantie van 15 jaar op het product. Toonzalen te Ternat, Deurne, Gent, Brugge, Diest, Tournai en Charleroi.

Wij bieden MP-Clean -PopEvent aan als correcte , waardevolle leverancier om de spanplafonds te reinigen. Dit over heel Belgie.
+

Grote schoonmaak

Voor de start van een event
+

OPGELET:
WE BESCHIKKEN NIET OVER EEN STATUUT VOOR HET AANVAARDEN VAN DIENSTENCHEQUES.

Online event:
Let's get down together