Een exclusieve retro Citroën HY bartruck

Trinette is een exclusieve retro Citroën HY omgebouwd tot een gezellige en unieke bar met tal van mogelijkheden. Wanneer u met een professionele of feestelijke gelegenheid uw gasten/ klanten/leveranciers wil verrassen en/of B2B wenst te organiseren kan u ons hiervoor inhuren en à la carte kiezen wat u erbij wenst van dranken/degustaties etc. Wij beschikken over een waaier van mogelijkheden.

Recensies

Liefs Stijn en Liesel
Liefs Stijn en Liesel
Lees verder
Dag Nele, We wilden je graag bedankt voor gisteren! Jullie bartruck was echt een succes! Bedankt om er samen met ons een fantastisch dagje van te maken!
John Doe
John Doe
Downsyndroom Vlanderen, voorzitter
Lees verder
CHAPEAU voor het event! Super-muziek, goede DJ's, en hele toffe filmpjes erin gemonteerd!! Echt TOP!! Ik vind het wel een toffe playlist - goed ritme om bij te thuis-werken... Nogmaals onze geweldige dank voor de organisatie, en ook dank aan de artiesten, desponsors en alle medewerkers achter de schermen!! Hartelijke groeten, en dank namens al onze leden!!
Guest
Guest
Lees verder
Hallo, Nogmaals een dikke merci voor de receptie, jullie hebben dat zeer goed gedaan! Stuur gerust maar de factuur en ik maak zeker reclame! Groetjes

Dranken & dégustaties

Wat u erbij wenst van dranken/degustaties, etc. kan u gerust in alle vrijheid kiezen,
wij beschikken over een waaier aan mogelijkheden!

Wij hebben een bestaand assortiment aan drank bestaande uit speciale bieren en wijnen.
Hiervoor werken wij samen met lokale Belgische brouwerijen en handelaars waardoor wij een uniek assortiment kunnen aanbieden. Uiteraard staan wij open voor al uw wensen.

Indien u graag een bepaald soort merk van Champagne, Gin Tonic of welke drank ook had gewenst dan kunnen wij voor u eveneens alles in het werk stellen om deze aan te bieden.

Bij PopEvent wordt het “U vraagt wij draaien” principe
toegepast om er samen een uniek en onvergetelijke belevenis van te maken.

Denk maar aan een champagnebar, wijn degustatie, streekbieren, gin en cocktail night…
Everything is possible, just ask.

Geniet van delicatesse

Wij werken samen met uitstekende en verassende cateraars
en een exclusieve kok.

Voor ieder wat wils !

Reserveer nu
de bartruck Trinette

Online event:
Let's get down together