Groendienst

-Groendienst

Tuinonderhoud voor grote en kleine terreinen

Hebt u een vast contract bij ons, en wil u het plaatje compleet maken? Zorg er dan voor dat niet alleen uw gebouwen er piekfijn uitzien, maar meteen uw hele bedrijfsterrein. Hebt u een groot of klein terrein? Met veel of weinig groen? Er kruipt sowieso heel wat tijd in tuinonderhoud. Tijd die u liever aan andere dingen besteedt. Laat de klus daarom over aan de tuindienst van MP Clean/PopEvent.

Contract tuinonderhoud garandeert goede opvolging

De medewerkers van onze tuindienst leven zich met hun groene vingers graag uit in uw tuin. Snoeien, scheren, ontmossen, wieden of maaien? U vraagt het, zij doen het! Kiest u voor een onderhoudscontract? Dan wordt een onderhoudsplan opgesteld, en komen onze tuinlieden lang op de tijdstippen van uw keuze. Op het moment dat u dat wilt. Hebt u graag dat wij het ‘groen’ zelf meebrengen. Dat kan! Onze plantendienst levert planten voor uw tuin.

EEN TUIN DIE ER ALTIJD NETJES BIJ LIGT?

Vertrouw uw tuinonderhoud toe aan MP Clean/PopEvent.

Opgelet: onze groendienst komt alleen bij klanten die een schoonmaakcontract hebben bij MP Clean/PopEvent.

OPGELET:
DEZE DIENSTEN WORDEN AANGEBODEN AAN KLANTEN DIE EEN SCHOONMAAKCONTRACT HEBBEN BIJ MP CLEAN/POPEVENT. WE BESCHIKKEN NIET OVER EEN STATUUT VOOR HET AANVAARDEN VAN DIENSTENCHEQUES.

Online event:
Let's get down together